Taxichauffeur worden in Amsterdam

Is efficiënt rondrijden met een auto voor jou een eitje? Geeft het op tijd ophalen en wegbrengen van personen jou voldoening? Dan is een baan als taxichauffeur helemaal jouw ding!

Taxi Masters kent het wegennetwerk van Amsterdam als geen ander en is daarom dé taxischool bij uitstek. Je kunt bij ons terecht voor jouw chauffeurskaart, trambaanontheffing, of een combinatie van beide.

Omschrijving Prijs €
Landelijke Chauffeurskaart Beperkt
Alleen voor contract vervoer en UBER
695,-
Chauffeurskaart Volledig
Straattaxi buiten Amsterdam en UBER
695,-
Trambaanontheffing Amsterdam en Schiphol
745,-
Combinatie Chauffeurskaart en Trambaanontheffing Amsterdam 1295,-

*Trambaanontheffing is verplicht in Amsterdam en Schiphol voor een Straattaxi.

Voornaam

Achternaam

Telefoonnummer

of bel ons op 020-7526994

 • Veelgestelde vragen
Waarom een proefles?
De proefles/intakeles is bedoeld om je basisniveau te bepalen. Je maakt kennis met onze rijschool en jouw persoonlijke rijinstructeur. Aan de hand van de vorderingen tijdens de proefles schat de instructeur in hoeveel lessen je nodig zult hebben om te kunnen slagen. Zo kun je kiezen uit losse lessen diverse lespakketten of losse rijlessen, volledig afgestemd op jouw voorkeuren.
Hoe gaan jullie te werk?
Bij Rijschool Masters krijg je les van een ervaren gecertificeerde RIS-instructeur, in/met een vast lesvoertuig. Bij aanvang van de rijles word je opgehaald op een door jou gekozen locatie. Je wordt zo veel mogelijk opgeleid in het examengebied, en na afloop word je weer netjes weggebracht. Zo creëren wij een vertrouwd en veilig gevoel, wat op zijn beurt bijdraagt tot een hoge slagingskans!
Lespakket of losse lessen?
Een lespakket nemen heeft zijn voordelen: het is voordeliger dan losse lessen, en door de regelmaat bouw je de voortgang van jouw kennis en vaardigheden betrouwbaar op. Je moet wel vooraf of tijdens de opleiding een aanvraag voor het praktijkexamen indienen zodat je de rijlessen goed kunt inplannen. Losse lessen nemen heeft als voordeel dat je echt volledig jouw eigen tempo bepaalt. Een aanvraag voor het praktijkexamen wordt pas ingediend wanneer jij en de instructeur het er over eens zijn dat er klaar voor bent.
Wat is RIS?
De Rijopleiding In Stappen (RIS) is een methode die structuur geeft aan de rijles. De rijlessen volgens RIS zijn ingedeeld in 4 modules. Elke module wordt afgesloten met een toets. Je kunt niet zakken voor een toets. Als het resultaat niet voldoende is, krijg je gerichte adviezen en tips om de resultaten voor de volgende toetsen te verbeteren. Hierdoor kun je de voortgang van jouw rijopleiding goed meten. Door middel van de Tussentijdse toets (TTT) kunt je vast wennen aan het praktijkexamen en kun je bovendien al een vrijstelling verdienen. Volgens het CBR ligt jouw slagingskans voor het praktijkexamen daardoor aanzienlijk hoger!
Hoe behaal ik het snelst mijn rijbewijs?
Als je plannen hebt om snel je rijbewijs te halen, dan ben je bij Rijschool Masters aan het juiste adres! Al onze lespakketten zijn in te plannen als spoedopleiding. In een mum van tijd heb je dat geliefde pasje op zak.
Ben ik een goede chauffeur?
Als je al in het bezit bent van een rijbewijs maar je voelt je niet zeker in het drukke verkeer of je hebt moeite met bepaalde onderdelen, dan kun je bij Rijschool Masters een opfriscursus volgen. Ons doel is om jou als een veilige en zelfstandige weggebruiker met veel zelfvertrouwen terug het verkeer in te sturen. Wij kunnen je bijvoorbeeld helpen met file parkeren, in- en uitvoegen op snelwegen, kruispunten en rotondes. Ook verbeteren we jouw kijkgedrag en verkeersinzicht en frissen we je theoretische kennis op.
Ik heb faal-/rijangst. Wat nu?
Er komen vaak mensen met rijangst of faalangst bij ons langs. Tijdens het rijden hebben mensen met faalangst vaak moeite om het denkwerk (de verkeersregels) en het handelen (de besturing van de auto) met elkaar te combineren. Bij faalangst is het belangrijk om de juiste kennis en vaardigheid te verkrijgen, en daar helpt Rijschool Masters je als de beste bij! Onze instructeurs weten door ervaring en training precies hoe ze om moeten gaan met faalangst. Zij kunnen ervoor zorgen dat je een zelfverzekerde, veilige weggebruiker wordt. Het CBR-examen wordt dan ook opmerkelijk minder zwaar voor je!
+
-
 • ayoub.jpg

  “Je haalt nergens zo vlot je rijbewijs als bij Rijschool Masters!”

  - Ayoub

 • brian.jpg

  “Als je een goede, betrokken, en vooral aardige rijleraar zoekt, is Yahya jouw man.”

  - Brian

 • juul.jpg

  “Rijschool Masters heeft me volledig van mijn rijangst afgeholpen!"

  - Juul