Begin nu met je taxi opleiding

Is efficiënt rondrijden met een auto voor jou een eitje? Geeft het op tijd ophalen en wegbrengen van personen jou voldoening? Dan is een baan als taxichauffeur helemaal jouw ding! Taxi Masters kent het wegennetwerk van Amsterdam als geen ander en is daarom dé taxischool bij uitstek. Je kunt bij ons terecht voor jouw chauffeurskaart, trambaanontheffing, of een combinatie van beide.

Het traject?

Fase 1:

U ontvangt 3 dagdelen theoriecursus met aansluitend het verplichte taxi theorie examen. De theoriecursus staan al ingepland voor de komende maanden en de startdata kunt u hier terugvinden.

Fase 2:

Om de opleiding af te ronden zult u het praktijk examen moeten afleggen bij het CBR. Hiervoor krijgt u 2 praktijklessen en 1 praktijkexamen, samen met onze eigen lesvoertuig (VW Golf 2017 Automaat) en examenbegeleiding.

Een praktijkles bestaat uit 4 uur waarvan u 2 uur actief, en 2 uur passief bezig bent. U krijgt dus in totaal 8 uur praktijkles waarbij u dus in totaal 4 uur zelf rijdt en 4 uur meekijkt. Vervolgens kunt u aansluitend aan de praktijklessen het praktijkexamen afleggen. De cursusdagen worden samen met u besproken en ingepland.

Neem contact op en begin vandaag

Bel nu en begin je taxi opleiding bij Rijschool Masters